خدمات کاشت ناخن یاسمن بیوتی

کاشت ناخن روشی برای زیباتر شدن ناخن‌های دست و پا است. افرادی که به ناخن‌های بلند علاقه دارند، معمولا به سراغ کاشت ناخن می‌روند. با استفاده از کاشت ناخن، میتوان ناخن‌ها را زیباتر کرده و شکل و فرم خوبی به آنها داد. علاوه بر این افرادی که به خوردن ناخن‌هایشان عادت دارند، می‌توانند با استفاده از کاشت جلوی این عادتشان را بگیرند. کاشت ناخن جزو روش‌های زیبایی بوده که سبب زیباتر شدن ناخن‌ها و دست‌ها می‌شود. در این روش زیبایی، مواد کاشت ناخن به شکل خاصی روی ناخن طبیعی قرار می‌گیرند و یک لایه نازک را بر روی آن تشکیل می‌دهند.

کاشت ناخن چگونه انجام می شود؟

کاشت ناخن بر اساس اینکه با چه نوع کاشتی (پودری یا ژله‌ای) انجام می‌شود، به صورت متفاوتی انجام می‌گیرد. با این حال به طور کلی میتوان کاشت ناخن را شامل 4 مرحله اساسی دانست: زیرسازی، موادگذاری، سوهان کشی و طراحی ناخن. این 4 مرحله جزو مراحل اصلی کاشت ناخن هستند و باید به ترتیب انجام شوند. کاشت ناخن پودری، از نظر مقاومت و زیبایی در جایگاه اول قرار دارد. در این روش در ابتدا ناخن مصنوعی یعنی تیپ، روی ناخن طبیعی چسبیده و به اندازه دلخواه کوتاه می‌شود. سپس از مواد ضد قارچ بر روی آن استفاده شده و در نهایت مواد کاشت روی آن قرار می‌گیرد. پس از آن، کار سوهان‌کشی ناخن شروع می‌شود که عملی بسیار حساس و زمان‌بر است. برای همین میتوان گفت کاشت ناخن پودری برای افرادی که از وقت و حوصله زیادی برخوردار نیستند، مناسب نمی‌باشد.

هزینه کاشت ناخن چقدر است؟

هزینه کاشت ناخن بر اساس موارد مختلفی محاسبه می‌شود. از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر هزینه کاشت ناخن میتوان به مهارت ناخن‌کار، مکان سالن و معروفیت آن و مواد مصرفی در کاشت ناخن اشاره کرد. علاوه بر این نوع کاشت انتخابی نیز در قیمت کاشت ناخن موثر می‌باشد. از میان روش‌های کاشت ژله‌ای و پودری، قیمت کاشت ناخن ژله‌ای بالاتر است. هر چقدر جنس ژل به کار رفته در این کاشت بهتر و با کیفیت‌تر باشد. قیمت کاشت ناخن نیز بالاتر خواهد بود. متعاقبا هزینه ترمیم کاشت ناخن ژله‌ای، از ترمیم کاشت پودری نیز بیشتر است. در کنار موارد اشاره شده، قد ناخن، فرم ناخن، زمان کاشت ناخن و داشتن ناخن‌های دفرمه در هزینه کاشت ناخن تاثیرگذار هستند. هر چقدر فرم ناخن خاص‌تر باشد، نیاز به صرف زمان بیشتر و پرداخت هزینه بالاتر است.

چه زمانی نیاز به ترمیم کاشت ناخن داريم؟

مدت زمان ترمیم کاشت ناخن، بستگی به رویش ناخن‌های فرد دارد. اگر جزو افرادی هستید که ناخن‌هایتان رشد سریعی دارند، فاصله ترمیم کاشت‌تان کمتر خواهد بود. با این حال گفته می‌شود پس از 21 روز به دلیل اینکه ناخن از سمت انتها بلند شده و مواد کاشت به جلو می‌آیند، بهتر است برای ترمیم اقدام شود. در ترمیم ناخن مراحلی چون کوتاه کردن قد ناخن، نازک کردن مواد کاشت، هواگیری، زیرسازی، موادگذاری و سوهان کشی انجام می‌شود. در میان این مراحل، در صورتی که کاشت به درستی انجام شده و مشتری به خوبی از ناخن‌هایش مراقبت کرده باشد، نیازی به مرحله هواگیری نمی‌باشد. اما اگر به هر دلیلی ناخن‌ها دچار هوا شده باشند، باید قبل از موادگذاری هواگیری انجام شود. هواگیری ناخن کاشت از طریق وارد کردن ضربه سر سوهان به قسمت‌های هوا گرفته انجام می‌شود. با اعمال ضربه‌های آرام، قسمت‌هایی که دچار هواگیری شده‌اند، آزاد شده و به حالت طبیعی برمی‌گردند.

چه عواملی در تعیین قیمت کاشت ناخن تاثیر دارد؟

مهمترین عوامل در تعیین قیمت کاشت ناخن عبارتند از:
  • نوع کاشت: قیمت کاشت ناخن ژله‌ای، پودری و قالبی با یکدیگر متفاوت است. برای همین یکی از موارد تاثیرگذار در قیمت کاشت ناخن، نوع کاشت می‌باشد.
  • تخصص ناخن‌کار و شهرت سالن آرایشی: بسته به اینکه به چه سالن آرایشی می‌روید و پیش چه شخصی کاشت ناخن را انجام می‌دهید، باید هزینه خاصی را بپردازید. معمولا سالن‌هایی که از افراد متخصص و حرفه‌ای مشهور برای کاشت ناخن استفاده می‌کنند، هزینه بیشتری جهت کاشت دریافت می‌نمایند.
  • مواد و متریال مصرف شده در کاشت ناخن: قیمت مواد کاشت ناخن، تقریبا هر ساله با افزایش روبرو است. از میان این مواد، متریالی که از کیفیت بیشتری برخوردار باشند قیمت بالاتری دارند. برای همین نوع موادی که در کاشت ناخن استفاده می‌شود، در تعیین قیمت کاشت ناخن تاثیر دارد. گاهی اوقات افراد ناخن‌کار برای جلب توجه مشتریان خود، از مواد بی‌کیفیت استفاده کرده و قیمت کاشت را پایین اعلام می‌کنند. در صورتی که این کار باعث می‌شود تا مشتری از کاشت ناخن خود رضایت نداشته باشد و برای کاشت یا ترمیم بعدی، به سالن دیگری مراجعه نماید.

مراحل کاشت ناخن به چه صورت است؟

  • زیرسازی: اولین مرحله کاشت ناخن، زیرسازی است که شامل مانیکور خشک و خراش دادن ناخن می‌باشد.
  • موادگذاری: در مرحله دوم باید مواد را به خوبی ترکیب کرده و آن را با قلم مناسب بر روی ناخن‌ها گذاشت.
  • سوهان‌کشی: سومین مرحله به سوهان کشیدن ناخن‌ها اختصاص دارد. این کار برای زیباتر شدن و یکدست‌تر شدن ناخن‌ها انجام می‌شود.
  • طراحی ناخن: مرحله آخر کاشت ناخن، به طراحی اختصاص دارد. این مرحله بسته به سلیقه مشتری باید انجام شود.

کاشت ناخن چقدر دوام دارد

دوام و ماندگاری کاشت ناخن بستگی به کیفیت مواد مصرفی و تخصص ناخنکار دارد. همچنین نحوه نگهداری و مراقبت از کاشت ناخن نیز در دوام آن تاثیر زیادی دارد. با این حال بهتر است پس از 3 الی 4 هفته برای ترمیم کاشت ناخن خود اقدام نمایید. خوب است با توجه به نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن، دوام و ماندگاری آنها را افزایش دهید.
  • از تماس با اجسام و مواد آلوده خودداری کنید.
  • از وارد شدن ضربات سخت به ناخن‌های کاشت شده جلوگیری کنید.
  • استفاده از مواد شوینده در کارهای روزمره را کاهش داده و یا حتما از دستکش مناسب استفاده نمایید.
  • از به کارگیری مواد شیمیایی و حلال بدون دستکش خودداری کنید.
  • از رفتن به استخر و قرارگیری زیاد در حوضچه‌های عمومی خودداری کرده تا دچار عفونت قارچی نشوید.

کاشت ناخن چند ساعت طول میکشد

مدت زمان کاشت ناخن بستگی به نوع کاشت و طرح نهایی دارد. برای مثال کاشت ناخن پودری مدت زمان بیشتری نیاز دارد. همچنین طرحی که انتخاب می‌کنید، در مدت زمان کاشت ناخن تاثیر دارد. بنابراین با توجه به روش کاشت و طرح انتخابی، مدت زمان کاشت چیزی در حدود 1 الی 3 ساعت خواهد بود.

چطور کاشت ناخن را ریموو کنیم

بسیاری از افراد برای ریمو کاشت ناخن، از روش‌های خانگی استفاده می‌کنند. ما به شما توصیه می‌کنیم جهت حفظ سلامت ناخن‌هایتان، برای ریموو به آرایشگاه مراجعه کنید و با روش‌های اصولی این کار را انجام دهید. در آرایشگاه با استفاده از سوهان برقی و استون خالص، اقدام به برداشتن کاشت ناخن می‌کنند. ریمو کاشت ناخن باید با دقت انجام شود تا به صدف ناخن آسیبی وارد نشود.

چند روز بعد از کاشت ناخن باید ترمیم کرد

بهتر است بعد از 21 روز از زمان کاشت ناخن، برای ترمیم آن اقدام کنید. البته این مدت زمان برای هر فردی متغیر بوده و بستگی به میزان رشد ناخن‌های فرد دارد. با این حال 3 الی 4 هفته پس از کاشت ناخن، بهترین زمان ترمیم کاشت می‌باشد.

جدیدترین مدل کاشت ناخن

کاشت ناخن همواره با متدها و روش‌های جدیدی انجام می‌شود. برای اینکه از جدیدترین مدل کاشت ناخن بهره‌مند شوید، باید به یک آرایشگاه معتبر و متخصص در این زمینه مراجعه نمایید. سالن یاسمن بیوتی جزو سالن‌های آرایشی بوده که در آن از جدیدترین مدل کاشت ناخن برای مراجعه‌کنندگان استفاده می‌شود.

کاشت ناخن حرفه ای در تهران و کرج

از آنجایی که افراد زیادی در زمینه کاشت ناخن مشغول به فعالیت هستند، پیدا کردن ناخن‌کار حرفه‌ای کمی دشوار شده است. با این حال با یک جستجو در اینترنت، می‌توانید یک مرکز تخصصی کاشت ناخن در نزدیکی خود پیدا کنید. سالن یاسمن بیوتی یکی از مراکزی است که کاشت ناخن را به طور حرفه‌ای برای مشتریان کرج و تهرانی خود انجام می‌دهد. در این سالن آرایشی، کاشت ناخن با جدیدترین متدها و بهترین مواد صورت می‌گیرد.

انواع کاشت ناخن

کاشت ناخن انواع مختلفی دارد که عبارتند از کاشت ناخن قالبی، کاشت ناخن پودری و کاشت ناخن ژله‌ای. هر کدام از این کاشت‌ها مزایا و محاسن خود را دارند و برای افراد خاصی توصیه می‌شوند. برای مثال کاشت ناخن پودری، زمان زیادی لازم دارد. برای همین افرادی که وقت و حوصله کافی ندارند، این نوع کاشت برایشان مناسب نمی‌باشد.

کاشت ژل ناخن چیست؟

کاشت ژل ناخن یکی از کاشت‌های پرطرفدار است. دلیل پرطرفدار بودن این کاشت این است که فاقد بو می‌باشد. در کاشت ژل ناخن میتوان از انواع ژل که به صورت ژل کاسه‌ای و پلی‌ژل هستند، برای کاشت استفاده کرد.

خدمات ژلیش ناخن

اگر به کاشت ناخن علاقه‌ای ندارید، می‌توانید از خدمات ژلیش ناخن برای زیبایی ناخن‌هایتان استفاده نمایید. ژلیش ناخن که به وسیله لاک ژل انجام می‌شود، بر روی ناخن خود فرد انجام شده و عاری از هرگونه پودر و مواد اضافی می‌باشد. ژلیش ناخن باید با استفاده از دستگاه UV خشک شود.

لمينت ناخن

یکی دیگر از خدمات زیبایی ناخن، لمینت است. لمینت یک روکش نازکی است که بر روی ناخن قرار گرفته و از آن در برابر شکستگی محافظت می‌کند. با استفاده از لمینت، ناخن‌ها مسطح شده و با مواد معدنی و ویتامین‌ها تغذیه می‌شود. برای همین میتوان گفت لمینت ناخن یک روش درمانی نیز به حساب می‌آید.

علت هواگرفتن ناخن کاشت

از جمله مواردی که سبب هوا گرفتن ناخن کاشت می‌شود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
  • زیرسازی نامناسب
  • موادگذاری نادرست
  • استفاده از مواد بی‌کیفیت
  • سوهان کشی غلط
  • قرار گرفتن ناخن‌ها به مدت زیاد در آب استخر
  • استفاده طولانی مدت از آب بدون دستکش

آیا کاشت ناخن ضرر دارد؟

در صورتی که کاشت ناخن توسط یک ناخنکار حرفه‌ای انجام شود، ضرری برای فرد نخواهد داشت. با این حال میتوان به طور کلی ضررهای کاشت ناخن را شامل موارد زیر دانست:
  • امکان بروز عفونت‌های معمولی و قارچی
  • تغییر رنگ ناخن‌ها
  • حساس شدن ناخن‌ها و شکنندگی زیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *