خدمات کاشت مژه یاسمن بیوتی

کاشت مژه یکی از روش‌هایی است که جهت زیباتر کردن و پرپشت‌ کردن مژه‌ها استفاده می‌شود. افرادی که مژه‌های کمی دارند یا دوست دارند مژه‌هایشان بیش از حد معمول باشد، معمولا به سراغ کاشت مژه می‌روند. با کاشت مژه دیگر نیازی به استفاده از لوازمی چون ریمل و فرمژه نبوده و مژه‌ها در هر حالتی زیبا و حالت‌دار خواهند بود.

اکستنشن مژه چیست

کاشت و اکستنشن مژه با استفاده از تارهای نازکی که از ترکیبات مصنوعی ساخته می‌شود، انجام می‌گیرد. این تارهای نازک به وسیله یک چسب مخصوص، لابه‌لای مژه‌های فرد گذاشته می‌شوند. نحوه گذاشتن مژه‌ها و چسب مورد استفاده در استحکام اکستنشن مژه تاثیر زیادی دارد. در صورتی که مواد مورد استفاده از کیفیت خوبی برخوردار باشند، دوام کاشت مژه بیشتر خواهد بود.

انواع کاشت مژه

کاشت مژه انواع مختلفی دارد که مهمترین آنها عبارتند از کاشت کلاسیک، والیوم، اسپایکی، عروسکی، سه بعدی و نچرال. با توجه به اینکه چشم فرد چه حالتی دارد و به چه مدل کاشتی علاقه دارد، از یکی از انواع کاشت مژه استفاده خواهد شد.

کاشت مژه طبیعی

بیشتر افراد ترجیح می‌دهند از کاشت مژه طبیعی و نچرال استفاده کنند. در این روش کاشت و اکستنشن مژه، از مژه‌هایی با نزدیک‌ترین جنس به مژه‌های فرد استفاده می‌شود. کاشت مژه طبیعی به گونه‌ای است که جلوه کاملا طبیعی دارد و تعداد تارهای مژه به کار رفته در آن متناسب با چشم فرد انتخاب می‌شود.

کاشت مژه اسپایکی

کاشت مژه اسپایکی یکی از انواع کاشت مژه بوده که تقریبا به هر مدل چشمی می‌آید. اکستنشن اسپایکی از حجم متناسبی برخوردار است و بلندی آن به نوع چشم فرد بستگی دارد. در این روش کاشت در برخی از قسمت‌های چشم از مژه‌های بلندتر و در برخی دیگر، از مژه‌های کوتاه‌تر استفاده می‌شود.

کاشت مژه کلاسیک

کاشت مژه کلاسیک یکی از انواع کاشت مژه بوده که جهت پرپشت نشان دادن مژه استفاده می‌شود. افرادی که حجم مژه متوسطی دارند و دوست دارند مقداری حجم مژه‌هایشان بیشتر شود، کاشت مژه کلاسیک گزینه خوبی برایشان خواهد بود.

آموزش کاشت مژه

در دوره آموزش کاشت مژه، روند کامل اجرای انواع اکستنشن و کاشت مژه به افراد آموزش داده خواهد شد. افرادی که علاقمند به یادگیری کاشت مژه هستند، می‌توانند در یک سالن معتبر اقدام به یادگیری کاشت مژه نمایند.

قیمت کاشت مژه

قیمت کاشت مژه بر اساس نوع مژه، مقدار تارهای مورد استفاده، نوع چسب، تخصص مژه کار و سالن آرایشگاه متفاوت خواهد بود. علاوه بر این هزینه کاشت مژه 6 ماهه و کاشت مژه دائمی نیز متفاوت با هم است. برای همین بر اساس اینکه چه مدل کاشت مژه‌ای را انتخاب نمایید، باید هزینه متفاوتی را بپردازید.

عوارض کاشت مژه

در صورتی که کاشت مژه توسط شخص ماهر و با مواد مرغوبی صورت نگیرد، ممکن است دارای عوارض‌هایی باشد. از مهمترین عوارض کاشت مژه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
  • ایجاد حساسیت: تارهای مژه و همچنین چسب مورد استفاده در کاشت مژه، از مواد شیمیایی برخوردار هستند. این مواد ممکن است در برخی افراد ایجاد حساسیت نماید.
  • ریزش مژه‌ها: در صورتی که کاشت مژه به صورت اصولی انجام نشود، ممکن است منجر به ریزش مژه‌های طبیعی فرد شود.

کاشت مژه مناسب چه افرادی است؟

کاشت مژه برای چند دسته از افراد مناسب است:
  • افرادی که مژه‌هایشان به علت تصادف، مصرف دارو، آتش‌سوزی و … ریخته است.
  • افرادی که از مژه‌های کم پشت و نازکی برخوردار هستند و دوست دارند مژه‌های پرپشتی داشته باشند.
  • افرادی که رشد مژه‌هایشان به دلایل ژنتیکی ضعیف است.
  • افرادی که مژه‌های کم رنگی دارند و دوست دارند مژه‌هایشان مشکی‌تر باشد.

کاشت مژه در کرج

سالن یاسمن بیوتی یکی از بهترین مراکز کاشت مژه در کرج می‌باشد. در این مرکز کلیه امور زیبایی همچون کاشت و اکستنشن مژه، توسط تیم حرفه‌ای و متخصص انجام می‌شود. شما می‌توانید با مراجعه به سالن یاسمن بیوتی، کاشت مژه را با توجه به مدل چشم خود انجام دهید.

بهترین روش کاشت مژه

بهترین روش کاشت مژه بر اساس مدل چشم هر فرد متفاوت خواهد بود. شما می‌توانید با مراجعه به یک سالن معتبر، بهترین روش کاشت مژه را بر اساس مدل چشم و مژه‌های طبیعی خود انجام دهید.

کاشت مژه موقت

کاشت مژه موقت یکی از روش‌هایی است که افراد برای زیباتر کردن مژه‌های خود استفاده می‌کنند. در این روش تارهای مژه به صورت تکی، بین مژه‌های طبیعی فرد قرار گرفته و با یک چسب با کیفیت چسبیده می‌شود. مژه‌های به کار رفته در کاشت مژه موقت، از اندازه‌های مختلفی برخوردارند و از 6 الی 18 میلی‌متر موجود می‌باشند.

دوام کاشت مژه چقدر است؟

دوام و ماندگاری کاشت مژه بستگی به کیفیت چسب و میزان مهارت مژه‌کار دارد. هر چقدر مواد به کار رفته از کیفیت بیشتری برخوردار باشند، ماندگاری اکستنشن مژه بیشتر خواهد بود. همچنین نحوه نگهداری از کاشت مژه در دوام آن تاثیر زیادی دارد. به طور کلی کاشت مژه در حدود 3 الی 4 هفته ماندگاری دارد و پس از آن فرد باید برای ترمیم کاشت مژه اقدام نماید.

مراحل کاشت مژه

  • آماده کردن لوازم مورد نیاز برای کاشت مژه مانند انواع پنس، چسب مخصوص کاشت مژه، پرایمر جاچسبی کاشت مژه، پد زیر چشم، فن خشک کن مژه، فوم تمیزکننده چشم.
  • آماده کردن مژه‌های فرد برای کاشت و تمیز کردن آنها با استفاده از فوم تمیزکننده چشم.
  • برطرف کردن چربی مژه‌ها با استفاده از پرایمر.
  • خشک کردن مژه‌ها با استفاده از فن خشک کن.
  • چسباندن پد زیر چشم.
  • چسباندن تارهای مژه لابه‌لای مژه‌های طبیعی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *