بوتاکس مو و پروتئین تراپی چه تفاوتی با هم دارند؟

بوتاکس مو و پروتئین تراپی چه تفاوتی با هم دارند؟

این روزها روش‌های درمانی و زیبایی موها روز به روز در حال افزایش است. هر یک از این روش‌ها، ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند و سبب تغییرات مثبتی در موها می‌شوند. بوتاکس مو و پروتئین تراپی، دو روشی هستند که در بسیاری از سالن‌های زیبایی معتبر توسط افراد متخصص انجام شده و سبب تقویت موها می‌گردند. اما بوتاکس مو و پروتئین تراپی چه تفاوتی با هم دارند و بهتر است از کدام یک برای تقویت مو استفاده شود؟ در این مطلب به بررسی تفاوت‌های میان این دو روش پرداخته و با مزایای هر یک آشنا خواهیم شد.

بوتاکس مو چیست؟

برای اینکه به تفاوت میان پروتئین تراپی و بوتاکس مو پی ببریم، باید در ابتدا با ویژگی‌های هر یک از این موارد به خوبی آشنا شویم. زمانی که صحبت از بوتاکس به میان می‌آید، ناخودآگاه ذهن تمام افراد به سمت بوتاکس صورت و چین و چروک‌های آن می‌رود. بوتاکس مو از نظر عملکردی شبیه به بوتاکس صورت است و به راحتی تمام شکاف‌ها و شکنندگی‌های ساقه مو را پر می‌کند. علاوه بر این موجب ترمیم نوک شکافته شده موها شده و میزان پیچ و تاب آن را نیز کم می‌کند. برای همین زمانی که افراد بوتاکس مو انجام می‌دهند، با موهایی شاداب و درخشان مواجه می‌شوند. بوتاکس مو بر روی تقویت ریشه موها تاثیر داشته و بر روی سالم و درخشان شدن آنها بدون اینکه از حجم مو کاسته شود، تاثیر می‌گذارد. در واقع میتوان گفت این روش، یک درمان مناسب برای موهای وز است و به صاف شدن و تقویت آنها کمک می‌نماید. بانوانی که موهای خود را بیش از حد رنگ و دکلره کرده و یا از سشوار و برس حرارتی به کرات استفاده می‌نمایند، می‌توانند برای ترمیم موهای خود از این روش استفاده نمایند. از آنجایی که بوتاکس مو باعث رسیدن پروتئین و ویتامین‌های زیادی به موها شده و سبب شادابی آنها می‌شود، به جوان کننده مو نیز معروف است.

آیا بوتاکس مو با کراتینه مو شباهت دارد؟

 

آیا بوتاکس مو با کراتینه مو شباهت دارد؟

 

از طریق کراتینه نیز میتوان به احیا و تقویت موها پرداخت. با این حال این روش‌ها هر کدام خصوصیات خاص را دارند و از نظر میزان ماندگاری با هم متفاوت هستند. اما از آنجایی بوتاکس یک حالت دهنده عمیق مو به حساب آمده و الیاف مو را با موادی چون کراتین پوشش می‌دهد، به کراتینه مو شباهت زیادی دارد. البته همانطور که گفته شد، این روش‌ها با هم تفاوت‌های دیگری دارند. برای مثال در بوتاکس مو خبری از ماده فرمالدهید نیست و سلامتی افراد تهدید نمی‌شود. با این حال اگر قصد تقویت استحکام تارهای موی خود را دارید، بهتر است به سراغ کراتینه بروید. اگر هم قصد احیای تارهای آسیب دیده را دارید و می‌خواهید عمر موهای خود را بیشتر کنید، بوتاکس مو انتخاب خوبی است.

بوتاکس مو برای چه افرادی مناسب است؟

بانوانی که موهای خود را به دفعات زیادی در طول سال رنگ و دکلره می‌کنند، موهایشان بیشتر در معرض آسیب قرار دارد. همچنین افرادی که از ابزارهای حرارتی مثل سشوار، اتو مو و برس حرارتی زیاد استفاده می‌کنند، به تدریج دچار مشکلاتی شده و موهایشان حالت خشکی و وز شدگی پیدا می‌کند. بنابراین این دسته از افراد اگر به غیر عادی شدن موهای خود پی برده و وز شدگی زیادی را در آن مشاهده نمایند، بهتر است به سراغ روش بوتاکس مو رفته و آن را امتحان نمایند. به طور کلی میتوان گفت این روش برای موارد زیر مناسب و قابل انجام است:

  • درمان موخوره و دو شاخه شدن موها
  • درمان موهای وز و کمک به خوش حالتی آنها
  • درمان موهای آسیب دیده
  • درمان موهای کم پشت و کدر شده

پروتئین تراپی مو چیست؟

حال که با بوتاکس مو به خوبی آشنا شدید، بهتر است به سراغ بررسی روش پروتئین تراپی موها برویم. بافت مو از مواد و پروتئین‌های متفاوتی برخوردار است که هر کدام از آنها نقش موثری در موها دارند. پروتئین از اجزای اصلی بافت موها به حساب آمده و در سلامتی آن نقش دارد. از این رو اگر مو دچار کمبود پروتئین شود، از ظاهر ناخوشایندی برخوردار می‌شود. یکی از این پروتئین‌ها، پروتئین کراتین است که بخش عمده‌ای از تارهای مو را به خود اختصاص می‌دهد. پروتئین کراتین بر روی سلامت و تقویت موها تاثیر دارد. از این رو اگر از طریق کارهایی چون رنگ شدن مکرر تجزیه شود و میزانش کاهش پیدا کند، موها دچار ظاهر ناخوشایندی می‌شوند. برای همین است که گفته می‌شود افراد در رژیم‌ها و وعده‌های غذایی روزانه خود از پروتئین به میزان مناسب استفاده کنند تا پروتئین لازم برای رشد و تقویت موها فراهم شود. در صورتی که پروتئین کافی مصرف نشود، موها دچار ریزش می‌گردند. در این شرایط است که افراد برای کمک به موها و جبران پروتئین از دست رفته، به سراغ روش پروتئین تراپی می‌روند. پس به طور کلی میتوان گفت پروتئین تراپی روشی است که در آن از محصولات سرشار از پروتئین استفاده شده و آنها را جذب موها می‌نمایند. با این کار پروتئین‌های زیادی از جمله کراتین به موها نفوذ کرده و سبب تقویت ساختار مو می‌شود.

تفاوت پروتئین تراپی و بوتاکس مو

 

تفاوت پروتئین تراپی و بوتاکس مو

با بررسی پروتئین تراپی و بوتاکس مو میتوان گفت هر دوی این روش‌ها برای تقویت موها مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما با وجود شباهت و نزدیکی به هم، از تفاوت‌هایی برخوردار هستند که قرار است در این بخش به آنها بپردازیم.

  • مواد مورد استفاده

یکی از تفاوت‌های این دو روش درمانی، مواد مورد استفاده است. در پروتئین تراپی از محصولاتی از سرشار از پروتئین استفاده شده و آنها را بر روی موها می‌مالند. در صورتی که مواد مورد استفاده در بوتاکس مو از انواع ویتامین، پروتئین و لیپیدها هستند. این مواد نیز به تمام بخش‌های مو مالیده می‌شوند و سپس مورد شستشو قرار می‌گیرند.

  • آبرسانی مو با پروتئین تراپی

پروتئین تراپی باعث آبرسانی زیادی به ساختار مو می‌شود. همانطور که می‌دانید بسیاری از مشکلات مو به خاطر خشکی و دهیدراته شدن آن است. بنابراین از طریق این روش میتوان موها را به خوبی آبرسانی کرده و رطوبت موها را افزایش داد. در صورتی که ماهیت بوتاکس مو فرق دارد و یک تکنیک درمانی در جهت احیای موها است.

  • تفاوت از نظر صافی موها

روش‌های بوتاکس مو و پروتئین تراپی، برای صافی مو به کار برده نمی‌شوند؛ بلکه اثری درمانی دارند و باعث بازگشت سلامتی موها و ترمیم موهای آسیب دیده می‌شوند. با این حال از آنجایی که در پروتئین تراپی از پروتئین کراتین نیز استفاده می‌شود، این روش با صافی مو همراه است. در صورتی که در بوتاکس مو خبری از این موضوع نبوده و اثر صاف شدگی بر روی موها ندارد.

  • تفاوت از نظر میزان ماندگاری

در رابطه با ماندگاری هر یک از این روش‌ها، اختلافاتی وجود دارد. برخی معتقدند اثرات بوتاکس مو از 2 تا 3 ماه باقی می‌ماند. برخی نیز معتقدند در صورت داشتن روتین مراقبتی مناسب، این ماندگاری تا 6 ماه نیز افزایش پیدا می‌کند. در رابطه با پروتئین تراپی نیز گفته شده اگر از شامپوی مناسب برای شستشوی موها استفاده شود، ماندگاری آن تا 6 ماه نیز می‌رسد. بنابراین تفاوت این روش‌ها از نظر دوام و ماندگاری، بیشتر بستگی به توجه به نکات مراقبتی و روتین‌های روزانه دارد.

  • تفاوت بوتاکس و پروتئین تراپی از نظر قیمتی

یکی دیگر از تفاوت‌های مهم میان این دو روش، قیمت آنها است. علت تفاوت قیمتی در این روش‌ها، قیمت خرید مواد اولیه و برندهای مورد استفاده است. حال صرف نظر از اندازه، حجم و تراکم موها میتوان گفت که هزینه بوتاکس مو نسبت به هزینه پروتئین تراپی بیشتر است. بنابراین اگر قصد دارید یکی از این روش‌ها را انجام دهید، با یک متخصص و آرایشگر حرفه‌ای در این زمینه صحبت کرده و بهترین روش را برای خود انتخاب نمایید.

بوتاکس مو انجام دهیم یا پروتئین تراپی؟

 

بوتاکس مو انجام دهیم یا پروتئین تراپی؟

با بررسی ویژگی‌های هر یک از این روش‌ها و مشکلات مو، میتوان بهترین روش را برای موهای خود انتخاب کرد. هر دو روش پروتئین تراپی و بوتاکس کردن موها، برای بازسازی و احیای آن به کار برده می‌شوند. اما پس از پروتئین تراپی موها علاوه بر احیا، مقداری هم صاف می‌شوند. در صورتی که پس از بوتاکس مو خبری از صافی مو نبوده و تنها موها به شکل خارق العاده‌ای بازسازی و احیا می‌گردند. بنابراین با توجه به این موضوع و همچنین هزینه انجام این کارها، می‌توانید بهترین روش درمانی موها را با توجه به مشکلات موی خود انتخاب نمایید.

جمع بندی

در این روش به بررسی دو مورد از پرطرفدارترین روش‌های درمانی و احیای مو، یعنی پروتئین تراپی و بوتاکس مو پرداختیم. همانطور که متوجه شدید این روش‌ها از نظر مواد مورد استفاده، میزان آبرسانی به موها، تاثیر بر روی صافی موها، دوام و ماندگاری و همچنین هزینه با یکدیگر تفاوت دارند. هزینه پروتئین تراپی نسبت به بوتاکس مو بیشتر است و این روش با مقداری صافی همراه است. برای همین با در نظر گرفتن این موارد می‌توانید بهترین روش را برای موهای خود انتخاب کرده و آنها را احیا و بازسازی نمایید. لازم به اشاره است روش‌های پروتئین تراپی، بوتاکس مو و همچنین کراتینه صافی و احیا در سالن یاسمن بیوتی با بهترین مواد قابل انجام است. بنابراین اگر به دنبال سالن معتبر برای انجام یکی از این روش‌ها هستید، می‌توانید از خدمات این مجموعه زیبایی استفاده کرده و موهای خود را به بهترین شکل ممکن زیبا نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *