اکستنشن مو با چسب کراتین

اکستنشن مو با چسب کراتین

اکستنشن مو روشی است که امروزه بانوان زیادی جهت افزایش قد و حجم موهای خود از آن استفاده می‌کنند. برای انجام این کار، روش‌های نصب مختلفی وجود دارد که هر یک از آنها مزایا و معایب خاص خود را دارند. یکی از روش‌های نصب اکستنشن مو، اکستنشن از طریق چسب کراتین است. در این مطلب قرار است به نحوه انجام این روش بپردازیم و با مزایا و معایب آن آشنا شویم.

چسب کراتین اکستنشن چیست؟

در ابتدا بهتر است با چسب کراتین مخصوص اکستنشن آشنا شوید. چسب کراتین، یک چسب طبیعی بوده که کاملا بی‌ضرر است. این چسب برای انواع مو قابل استفاده است و برای موهای نازک و کم پشت نیز مشکلی ایجاد نمی‌نماید. از چسب کراتین در نقطه‌ای که قرار است شاخه‌های اکستنشن به مو وصل شوند، استفاده می‌شود. به این صورت که مقداری از چسب روی نقطه اتصال قرار داده شده و سپس با استفاده از حرارت، شاخه‌های اکستنشن به موی اصلی وصل می‌شوند. چسب کراتین اکستنشن، چسبی بی‌رنگ بوده و از گیاه کراتین استخراج می‌شود. به دلیل بی‌رنگ بودن چسب، پس از قرارگیری بر روی سر هیچ اثری از آن مشاهده نشده و موها کاملا طبیعی و یکدست دیده می‌شوند. بهترین چسب کراتین اکستنشن مو، چسبی است که با موها سازگاری داشته باشد و در عین حال کیفیت و دوام بالایی داشته باشد. بنابراین هنگام خرید چسب کراتین، به کیفیت و دوام آن توجه داشته باشید تا بتوانید اکستنشن مو را به بهترین نحو ممکن انجام دهید.

مراحل اکستنشن مو با استفاده از چسب کراتین

مراحل اکستنشن مو با استفاده از چسب کراتین

 

حال که با چسب کراتین و خصوصیات آن آشنا شدید، بهتر است به سراغ نحوه اکستنشن مو با استفاده از چسب کراتین برویم. در اینجا آموزش اکستنشن مو با چسب کراتین را با جزئیات شرح می‌دهیم تا با این روش پرطرفدار بیشتر آشنا شوید.

  • بررسی مو

در اولین گام باید موهای مشتری بررسی شود تا تمام مشکلات آن مشخص گردد. پس از آن باید قد، حجم و رنگ اکستنشن مشخص شود تا بتوان به سراغ مرحله بعدی رفت. در صورتی که موها نیاز به کوتاهی و یکدست شدن داشته باشند، باید در این مرحله اقدام به این کار کرد.

  • شستشوی موها و آماده سازیشان

 

شستشوی موها و آماده سازیشان

 

در گام دوم باید به سراغ شستن موها رفت. برای این کار باید از یک شامپوی مناسب اقدام کرده و موها را مورد شستشو قرار داد. شامپویی که استفاده می‌شود، نباید حاوی نرم کننده باشد؛ چرا که ممکن است سبب لغزش اکستنشن‌ها شود. پس از آن باید موها را خشک کرده و به خوبی شانه زد تا هیچ گره‌ای در آن وجود نداشته باشد.

  • تقسیم کردن موها و شروع اکستنشن

برای سهولت در اکستنشن، باید موها دسته‌بندی شوند. معمولا برای این کار موها را به 4 بخش تقسیم می‌کنند. یک بخش آن توسط یک فرق از یک گوش تا گوش دیگر باز می‌شود. بخش بعدی نیز به همین صورت و از ناحیه پشت سر صورت می‌گیرد. در نهایت با باز کردن فرق وسط در جلوی سر، کل موها به 4 دسته تقسیم می‌شوند. هر چقدر خط‌های ایجاد شده از تمیزی بیشتری برخوردار باشند، اکستنشن نیز تمیزتر انجام می‌شود.

پس از تقسیم‌بندی موها، باید از پشت سر و به فاصله 4 سانتی‌متر از ریشه شروع به کار کنید. شاخه اکستنشن را به فاصله 1.5 تا 2 سانتی‌متر از ریشه مو قرار دهید و آن را با کمک انگشت اشاره، شصت و انبرک نگه دارید. سپس با استفاده از دستگاه مخصوص یا لیزر، چسب کراتین را روی مو بزنید. این کار را باید تا زمانی انجام دهید که یک ردیف از موها به اتمام برسد. توجه داشته باشید فاصله بین اکستنشن‌ها بستگی به نوع موی مشتری و نظر او دارد. پس از آن باید یک لایه از موها را روی لایه اکستنشن شده بریزید و به سراغ لایه بعد بروید. این کار را باید تا جلوی سر انجام دهید و برای بخش‌های کناری، وسط سر و بالای سر به خوبی انجام دهید.

  • ادغام با موهای طبیعی

 

ادغام با موهای طبیعی

 

زمانی که شاخه‌های اکستنشن به اتمام رسید، عمل اکستنشن مو با چسب کراتین به پایان می‌رسد. در مرحله آخر باید موهای طبیعی را با شاخه‌های اکستنشن ادغام کنید تا موها حالت طبیعی و زیبای خود را پیدا کنند. در صورت تمایل می‌توانید به موهای اکستنشن شده خود حالت دهید و کمی آن را فر نمایید. این کار سبب زیبایی بیشتر موها و جلب توجه اطرافیان می‌شود.

انواع چسب برای اکستنشن مو

 

انواع چسب برای اکستنشن مو

 

یکی از متداولترین کاربردهای چسب مو، چسباندن شاخه‌های اکستنشن به وسیله آنها است. اکستنشن‌های مویی با استفاده از مواد مختلفی به موهای طبیعی وصل می‌شوند. از جمله این مواد هم میتوان به گیره، رینگ و چسب اشاره کرد. رینگ و گیره جزو لوازم بسیار بی‌ضرر هستند و هیچ تهدیدی برای موهای طبیعی به حساب نمی‌آیند. چسب‌های مو هم اگر از جنس مناسبی باشند، هیچ مشکلی برای مو ایجاد نخواهند کرد. در رابطه با انواع چسب در اکستنشن مو هم باید اشاره شود که این چسب‌ها به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند و شامل انواع نواری و غیر نواری می‌باشند. در ادامه به بررسی بیشتر این چسب‌ها خواهیم پرداخت.

  • چسب اکستنشن مو غیر نواری

در رابطه با انواع چسب اکستنشن مو غیر نواری، باید اشاره شود که این چسب‌ها ممکن است در حالت جامد یا مایع به فروش برسند. این چسب‌ها معمولا برای اهداف بلند مدت به کار می‌رروند و ماندگاری بالایی دارند. از این رو افرادی که قصد دارند برای مدت طولانی موهای خود را پرپشت‌تر یا بلندتر کنند، میتوانند از این دسته از چسب‌ها استفاده کنند.

  • چسب اکستنشن مو نواری

 

چسب اکستنشن مو نواری

 

چسب‌های نواری اکستنشن مو، بر خلاف نوع غیر نواری هستند و برای اهداف کوتاه مدت مناسب می‌باشند. دلیل آن هم این است که چسبندگی آنها نسبت به نوع دیگر، کمتر است و به راحتی قابل جدا شدن می‌باشند. سهولت در جدا شدن این چسب باعث شده تا بتوان خیلی راحت و سریع آن را ریمو کرد. بنابراین آن دسته از افرادی که قصد دارند تنها برای یک بازه کوتاه موهای خود را به شکل جدیدی تغییر دهند، میتوانند از چسب‌های نواری مو استفاده کنند.

 

ویژگی‌ها و مزایای اکستنشن مو با چسب کراتین

ویژگی‌ها و مزایای اکستنشن مو با چسب کراتین

  • از آنجایی که اتصال شاخه‌های مو با چسب کراتین صورت می‌گیرد، عوارض و خطرات زیادی موها را تهدید نمی‌نماید.
  • نصب شاخه‌های اکستنشن در این روش بسیار سریع صورت می‌گیرد و برای انجام آن نیاز به صرف زمان زیادی نمی‌باشد.
  • به دلیل بی‌رنگ بودن چسب کراتین، اثری از آن روی موها نمانده و اکستنشن به شکل تمیز و زیبایی انجام می‌شود.
  • امروزه برای اکستنشن با چسب کراتین، از دستگاه‌های لیزری استفاده می‌شود. لیزرها نسبت به دستگاه معمولی، از قابلیت تنظیم حرارت برخوردار هستند و میتوان بسته به جنس مو دمای آن را تنظیم کرد. برای همین کمترین آسیب از طریق دستگاه‌های لیزری به مو وارد می‌شود.
  • برای ریموو اکستنشن چسبی، از محلول‌های مخصوص کراتین استفاده می‌شود که هیچ عامل آسیب‌زا و تهدیدی برای موها به حساب نمی‌آیند.

آیا اکستنشن مو با چسب کراتین، معایبی دارد؟

در کنار مزایای زیادی که برای این روش وجود دارد، معایبی هم میتوان برای آن برشمرد. یکی از معایب اکستنشن مو با چسب کراتین این است که این روش برای افرادی که مدام در آب هستند، مناسب نمی‌باشد. از این رو افراد غریق نجات یا مربیان شنا، بهتر است از این روش استفاده نکرده و به سراغ سایر روش‌های نصب اکستنشن مو بروند. دلیل آن هم این است که چسب کراتین به دلیل قرارگیری مداوم در آب، به مرور اثر خود را از دست می‌دهد و از محل اتصال جدا می‌گردد. همچنین اگر شاخه‌های مو در نزدیک ریشه چسبیده شوند، امکان بالا بردن موها به راحتی امکانپذیر نمی‌باشد.

نحوه ریموو اکستنشن با چسب کراتین به چه صورت است؟

نحوه ریموو اکستنشن با چسب کراتین به چه صورت است؟

در صورتی که افراد از موهای اکستنشن خود خسته شده یا به هر دلیلی بخواهند آنها را ریموو نمایند، باید حتما این کار را به آرایشگر خود بسپارند. چرا که ریمو اکستنشن کاری تخصصی بوده و نیاز به ابزار دارد. در صورتی که این کار توسط افراد غیر حرفه‌ای و نابلد انجام شود، به موها آسیب زیادی وارد می‌شود. برای ریموو اکستنشن مو با چسب کراتین، باید از محلول یا همان ریموورهای مخصوص چسب در بازار استفاده کنید. این محلول‌ها با چسب‌های کراتین سازگاری دارند و هیچ آسیبی به موها وارد نمی‌نمایند. برای استفاده از این مواد، باید پنبه را آغشته به ریموور کرده و روی چسب کراتین قرار داد. پس از آن باید دور موها را با طلق پیچیده تا ریموور به خوبی روی چسب کراتین اکستنشن اثر کند. این کار باعث می‌شود تا چسب‌ها به تدریج شل شوند و در نهایت با یک انبر به خوبی از روی موها جدا شوند. در آخر نیز با یک شانه دندانه ریز موها را شانه می‌کنند تا چسب‌های باقی مانده از روی مو جدا شوند.

نکات مهم اکستنشن به روش چسب کراتین

  • از آنجایی که چسب کراتین و اتصال آن با لیزر ظرافت زیادی دارد، حتی برای موهای جلوی سر نیز قابل استفاده است.
  • دوام اکستنشن با چسب کراتین، بستگی به جنس موی فرد و نحوه مراقبت از آن دارد. در صورتی که از اکستنشن موی چسبی به خوبی نگهداری و مراقبت شود، دوام آن تا 6 ماه افزایش پیدا خواهد کرد.
  • از آنجایی که اکستنشن لیزری با چسب کراتین به صورت لایه لایه انجام می‌شود، اثر بسیار طبیعی دارد و از میان موهای طبیعی قابل تشخیص نمی‌باشد.

نام های دیگر چسب مو

 

نام های دیگر چسب مو

 

این ماده آرایشی، تنها با عنوان چسب مو شناخته نشده و ممکن است در برخی دیگر از کشورها با نام‌های دیگری شناخته شود. در این رابطه هم میتوان به عناوینی چون چسب متصل کننده و چسب اتصال مو اشاره کرد. برخی افراد محصولاتی چون واکس مو را با چسب مو اشتباه می‌گیرند. در صورتی که هر یک از این مواد خصوصیات و کاربرد خاص خود را دارند. همانطور که احتمالا می‌دانید، واکس مو یک ماده غلیظ آرایشی است که قادر به نگهداری موها برای چند ساعت در یک حالت مشخص می‌باشد. ماندگاری این مواد بالا بوده و در کنار حالت دهی سبب براقیت موها نیز می‌شود. به خاطر حالت دهی موها با واکس مو، عده‌ای آن را شبیه به چسب مو می‌دانند که این باور بسیار غلط است. واکس موها از انواع موم ساخته می‌شود و ترکیب غلیظ و سفتی دارند. اما در ساختار چسب موها خبری از موم و واکس نبوده و موادشان متفاوت است.

از طرف دیگر واکس مو تنها برای حالت دهی به موها به کار رفته و هیچگونه خاصیت چسبندگی ندارد. برای همین نمیتوان از آن برای اتصال اکستنشن مو استفاده کرد. بنابراین جهت اتصال شاخه‌های اکستنشن مو، تنها میتوان از انواع چسب موهای موجود در بازار استفاده کرد. همانطور هم که اشاره کردیم، چسب کراتین یکی از معروفترین و پرطرفدارترین چسب‌ها برای اکستنشن کردن موها است.

مراقبت‌های قبل و بعد از اکستنشن مو

مراقبت‌های قبل و بعد از اکستنشن مو

پیش از انجام اکستنشن، از به کار بردن موادی چون تافت و ژل خودداری کنید و با موی تمیز به سالن بروید. اگر قصد دارید رنگ اکستنشن با موهای طبیعی‌تان مطابقت داشته باشد، بهتر است مقداری از پایین آن را بچینید و به آرایشگر بدهید تا موی همرنگ برایتان آماده کند. در صورتی هم که قصد دارید از شاخه‌های اکستنشن با رنگ روشن استفاده کنید، نیازی به این کار نبوده و تنها کافیست رنگ مورد نظر خود را به آرایشگر اعلام کنید. پس از انجام اکستنشن با چسب کراتین به موارد زیر توجه داشته باشید تا عمر و ماندگاری اکستنشن موهایتان افزایش پیدا کند:

  • از شستن موها به مدت 3 الی 5 روز خودداری کنید تا چسب از روی موها جدا نشود.
  • برای شانه زدن موهای خود، از شانه‌ با دندانه درشت یا برس نرم استفاده کنید.
  • از محصولات حاوی سیلیکون برای موهای اکستنشن شده خود استفاده نکنید.
  • بسته به میزان رشد موی سر، پس از 2 الی 3 ماه به آرایشگر مراجعه کرده تا برای ترمیم اکستنشن موهایتان اقدام شود.

جمع بندی

اکستنشن با استفاده از چسب کراتین، یکی از روش‌های پرطرفدار نصب اکستنشن است. این چسب کاملا گیاهی و بی‌ضرر است و تهدید و خطری برای موها محسوب نمی‌شود. در این روش شاخه‌های اکستنشن مو به وسیله چسب کراتین و با دستگاه مخصوصی به موهای اصلی متصل می‌شوند. از آنجایی که این روش ظرافت و ماندگاری خوبی دارد، از آن میتوان برای موهای جلوی سر نیز استفاده کرد.

سوالات متداول

 

1- آیا چسب کراتین واقعا گیاهی است و مشکلی برای موها ایجاد نمیکند؟

بله این چسب به دلیل طبیعی بودن، کاملا بی ضرر است.

 

2- آیا از چسب کراتین و اکستنشن چسبی برای موهای نازک هم میتوان استفاده کرد؟

بله این چسب‌ها برای موهای نازک و کم پشت نیز قابل استفاده هستند.

 

3- آیا رنگ چسب کراتین روی موها مشخص نمی‌شود؟

خیر چسب کراتین بی رنگ است و با قرارگیری بر روی موها اثری از آن مشاهده نمی‌شود.

2 Comments

  1. نگار گفت:

    اکستنشن های چسبی مقاومتشون بالاست و موندگاری خوبی دارند.

  2. سمین سلطانی گفت:

    اگر به دنبال اکستنشن با بیشترین دوام هستید، اکستنشن چسبی و لیزری گزینه خوبی هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *