آشنایی با اکستنشن مژه و انواع آن

آشنایی با اکستنشن مژه و انواع آن

مژه‌های بلند و پرپشت در زیبایی چشم‌ها تاثیر بسیار زیادی دارد. برای همین است که بسیاری از بانوان به جای استفاده از لوازم آرایشی، به سراغ روش‌های جدیدی چون اکستنشن مژه می‌روند. اکستنشن یکی از روش‌های نسبتا جدید است که با استفاده از آن تارهای مژه ضخیم‌تر، پرپشت‌تر و بلندتر جلوه داده می‌شوند. این روش زیبایی انواع متفاوتی دارد و بر اساس حالت چشم و صورت هر فرد به طور خاصی اجرا می‌شود. برای این که با اکستنشن مژه و انواع آن آشنا شوید، در ادامه مطلب همراه با ما باشید.

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن مژه یک روش مناسب برای حجم دادن و بلند کردن مژه‌ها است. افرادی که از مژه‌های کوتاه و کمی برخوردار هستند، می‌توانند به سراغ این روش زیبایی بروند. همچنین بانوانی که از استفاده از لوازم‌های آرایشی خسته شدند و به دنبال روش سریع و بی‌دردسری برای حالت‌دهی به مژه‌هایشان هستند، می‌توانند از اکستنشن مژه استفاده نمایند. با استفاده از اکستنشن، مژه‌ها همیشه حالت پرپشت و بلند دارد و فرد دیگری نیازی به استفاده از لوازم‌های آرایشی چون ریمل ندارد. در این روش زیبایی، تارهایی از ترکیبات مصنوعی از جنس مو به صورت تک به تک بین مژه‌ها قرار می‌گیرد. زمانی که فرد مژه‌های خود را اکستنشن می‌کند، نیازی به مژه مصنوعی ندارد و مژه‌هایش حالت طبیعی به خود می‌گیرند. در حقیقت تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی در همین است. اکستنشن مژه بسیار طبیعی بوده و تشخیص آن از میان مژه‌ها مشکل است. در صورتی که مژه مصنوعی را میتوان در نگاه اول تشخیص داد. علاوه بر این، اکستنشن مژه دوام بسیار بیشتری دارد و می‌تواند در حدود 1 ماه بر روی مژه‌ها به خوبی باقی بماند. در صورتی که مژه مصنوعی، موقتی بوده و تنها برای چند ساعت روی چشم‌ها دوام می‌آورد.

فرق کاشت و اکستنشن مژه در چیست؟

 

فرق کاشت و اکستنشن مژه در چیست؟

این روزها راجع به کاشت و اکستنشن مژه صحبت‌های زیادی می‌شود. بسیاری تصور دارند که کاشت مژه در حقیقت همان اکستنشن مژه است. در صورتی که اینطور نبوده و این دو کاملا با هم تفاوت دارند. کاشت مژه نیز یکی از روش‌های بلند و پرپشت کردن مژه‌ها است؛ با این تفاوت که این روش زیبایی با استفاده از موهای کاملا طبیعی و توسط یک پزشک متخصص انجام می‌شود. همچنین ماندگاری کاشت مژه بیشتر از اکستنشن بوده و در حدود 6 ماه دوام دارد. در مقابل اکستنشن مژه به صورت چسباندن تارهای موی مصنوعی در بین مژه‌ها انجام می‌شود و اثر کوتاه مدتی دارد. برای همین است که بعد از 3 الی 4 هفته، نیاز به ترمیم اکستنشن مژه می‌باشد.

انواع اکستنشن مژه و مدل‌های معروف آن

اکستنشن مژه انواع بسیار زیادی دارد و بر اساس چهره، حالت چشم‌ها و سلیقه هر فرد از مدل خاصی استفاده می‌شود. در اینجا به مهمترین انواع اکستنشن مژه اشاره می‌کنیم.

  • اکستنشن کلاسیک مژه

یکی از طبیعی‌ترین انواع اکستنشن مژه، مدل کلاسیک است. در این روش مژه‌ها به صورت تک به تک در بین مژه‌های واقعی قرار گرفته و با چسب مخصوص به آنها وصل می‌شوند. معمولا در این روش از 60 الی 80 تار مژه استفاده شده که بسته به مراقبت فرد، این مژه‌ها در حدود 4 الی 6 هفته روی چشم‌ها دوام می‌آورند. برخی افراد به مژه‌های کلاسیک، هیبریدی نیز می‌گویند.

  • اکستنشن هیبریدی مژه

مدل هیبریدی یکی دیگر از انواع اکستنشن مژه است که همچون کلاسیک از ظاهر ظریف و طبیعی برخوردار است. برای همین است که برخی این دو مدل را یکی می‌دانند. اکستنشن هیبریدی ترکیبی از اکستنشن تک به تک و والیوم است و ظاهر آن تلفیقی از این دو می‌باشد.

  • اکستنشن مژه والیوم یا سه بعدی

اگر دوست دارید مژه‌هایتان از حالت پرتری برخوردار باشند و بیشتر به چشم بیایند، اکستنشن مژه والیوم گزینه خوبی برایتان است. در این روش بسته به ضخامت و قدرت تحمل مژه‌های طبیعی فرد، به هر تار بین 2 الی 5 مژه ابریشمی چسبانده می‌شود. این مژه‌ها باید ابریشمی و سبک باشند تا باعث اعمال وزن زیاد بر روی مژه‌های واقعی نشوند. اکستنشن مژه والیوم به دلیل ایجاد مژه‌های پر، باعث زیباتر و چشمگیرتر شدن چشم‌ها می‌شود.

  • اکستنشن مژه مگا والیوم

مگا والیوم مشابه با والیوم است؛ با این تفاوت که در این روش تارهای مژه بسیار پرپشت‌تر می‌شوند و از مژه‌های بیشتری در آن استفاده می‌شود. در این روش نیز باید بر اساس ضخامت و قدرت مژه‌های طبیعی، از 7 تا 12 تار مژه ابریشمی استفاده کرده و آنها را بر روی هر مژه سوار کرد.

آیا اکستنشن مژه باعث ریزش مژه‌های طبیعی می‌شود؟

 

آیا اکستنشن مژه باعث ریزش مژه‌های طبیعی می‌شود؟

یکی از سوالاتی که در رابطه با اکستنشن مژه مطرح است، این است که آیا این روش زیبایی باعث آسیب به مژه‌های طبیعی می‌شود یا خیر؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که در صورتی که این کار توسط افراد غیر حرفه‌ای و یا با استفاده از متریال نامرغوب صورت بگیرد، می‌تواند منجر به آسیب و ریزش مژه‌های طبیعی شود. برای همین است که گفته می‌شود اکستنشن مژه را تنها پیش افراد متخصص و کاربلد انجام دهید. علاوه بر این، پس از انجام اکستنشن مژه نیاز است تا به یک سری از نکات توجه شود تا به سلامتی مژه‌ها کمک شود. با این حال توصیه ما این است که برای جلوگیری از آسیب مژه‌های طبیعی، هر چند وقت یک بار به مژه‌های خود استراحت دهید و اکستنشن خود را ریموو نمایید. بهترین حالت این است که بین هر 2 الی 3 ماه، یک ماه فاصله برای استراحت مژه‌های طبیعی خود در نظر بگیرید.

نحوه مراقبت از مژه‌های اکستنشن شده

برای ماندگاری و دوام بیشتر اکستنشن مژه، باید از نحوه مراقبت آن مطلع باشید. همانطور که گفته شد ماندگاری اکستنشن مژه معمولا در حدود 3 الی 4 هفته است. این مدت زمان بستگی به نحوه مراقبت از اکستنشن مژه دارد و ممکن است از این زمان هم کمتر یا بیشتر شود. با این حال برای اینکه دوام اکستنشن مژه بیشتر شود، بهتر است به این موارد توجه داشته باشید:

  • در روزهای اول اکستنشن، از شستشوی صورت با آب داغ پرهیز کنید. البته آب داغ هیچوقت برای شستشوی صورت توصیه نمی‌شود؛ چرا که تاثیر بدی بر روی پوست صورت دارد.
  • زمانی که هر مژه طبیعی ریزش پیدا می‌کند، اکستنشن آن هم می‌افتد. بنابراین میتوان برای ماندگاری بیشتر مژه‌ها، از روغن‌های مخصوص آرایش مژه استفاده کرد. البته بهتر است این مورد را از فرد اکستنشن‌کار جویا شوید و در صورت عدم مشکل، از آن استفاده نمایید.
  • استفاده از ریمل خصوصا ریمل‌هایی که با آب پاک نمی‌شوند، در دوران اکستنشن ممنوع است. چرا که زمانی که قصد پاک کردن آنها را داشته باشید، فشار زیادی به تارهای اکستنشن وارد شده و منجر به ریزش آنها می‌شود. تنها در صورتی می‌توانید از ریمل استفاده کنید که با آب پاک شده و تنها نوک مژه را پوشش دهد. با این حال بهتر است از ریمل استفاده نکنید تا به دوام و ماندگاری اکستنشن مژه کمک شود.
  • جهت پاک کردن آرایش چشم، از ژل‌های شستشو استفاده کنید و با یک دستمال مناسب و نرم، آنها را پاک کنید. در حین پاک کردن آرایش چشم نباید فشار زیادی به تارهای مژه وارد نمایید.
  • در زمانی که از اکستنشن مژه برخوردار هستید، چشم‌های خود را با قدرت نمالید و به مژه‌های خود دست نزنید.
  • سعی کنید از روبالشی ابریشمی برای خواب استفاده کنید تا اصطکاک مژه‌ها با آن کمتر شود.

چه موقع باید برای ترمیم اکستنشن مژه اقدام کرد؟

 

چه موقع باید برای ترمیم اکستنشن مژه اقدام کرد؟

مژه‌های طبیعی هر روز در حال رشد هستند. زمانی که مژه‌ها به رشد کامل می‌رسند، می‌ریزند و مجددا در همان قسمت مژه جدیدی شروع به رویش می‌کند. این فرایند کاملا طبیعی بوده و سبب داشتن مژه‌های سالم و درخشان می‌شود. زمانی که مژه‌ها ریزش پیدا می‌کنند، اکستنشن‌های چسبیده شده به آنها نیز شروع به ریزش می‌کند. در این زمان جای اکستنشن خالی شده و نیاز به ترمیم دیده می‌شود. برای همین زمانی که فضاهای خالی در بین مژه‌ها زیاد شود، بهتر است برای ترمیم اکستنشن مژه اقدام کرد. معمولا بازه ترمیم مژه‌ها، بین 2 الی 4 هفته است که بسته به روتین زندگی افراد این مقدار متفاوت است.

اکستنشن مژه چه عوارضی دارد؟

عوارض اکستنشن مژه محدود است و تنها در برخی افراد دیده می‌شود. این عوارض عبارتند از:

  • قرمزی چشم و عفونت: در صورتی که بعد از اکستنشن به نکات مراقبتی و بهداشتی توجه نکنید، ممکن است دچار قرمزی و عفونت چشم شوید.
  • حساسیت به چسب: بیشتر افراد قبل از شروع اکستنشن، از یک تست پچ با چسب استفاده می‌کنند تا میزان حساسیت فرد نسبت به مواد اکستنشن مژه را بسنجند. گاهی اوقات افراد به چسب واکنش نشان داده و دچار سوزش چشم یا پلک می‌شوند.

جمع بندی

اکستنشن مژه یکی از روش‌های زیبایی است که با استفاده از آن، مژه‌ها بلندتر و پرپشت‌تر می‌شوند. این روش زیبایی را هر فردی می‌تواند انجام دهد و از این نظر هیچ محدودیتی وجود ندارد. اکستنشن مژه به اشکال مختلفی قابل انجام است و شامل مدل‌هایی چون تار به تار، کلاسیک، عروسکی، سه بعدی، والیوم، مگاوالیوم، هیبریدی یا ترکیبی، اسپایکی و نچرال می‌شود. افراد می‌توانند یکی از انواع اکستنشن مژه را بر اساس حالت چشم و سلیقه خود انتخاب نمایند. با اکستنشن مژه، مژه‌های طبیعی حالت بلندتر و زیباتری می‌گیرند و بر زیبایی و جذابیت چشم‌ها افزوده می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *