اکستنشن مو یکی از تکنیکهای آرایشگری است که برای افزایش قد یا حجم موها مورد استفاده قرار میگیرد. حال این تکنیک خود به روشهای مختلفی قابل انجام است که هر یک دارای مزایای خاصی میباشند. اما از میان روشهای اکستنشن مو، کدام یک بهتر است و آسیب کمتری به مو وارد میکند؟ اگر شما هم دوست دارید با بهترین روش اکستنشن مو آشنا شوید، این مطلب را تا انتها دنبال کنید.
اکستنشن مو و کاربرد آن
اکستنشن مو شامل شاخههای اضافه کردنی مو است که با هدف افزایش قد یا حجم به موهای طبیعی مورد استفاده قرار میگیرد. این شاخهها میتوانند به صورت طبیعی یا مصنوعی انتخاب شوند. انتخاب نوع اکستنشن مو بستگی به نیازهای فردی و سلایق، بودجه مالی و موارد دیگر دارد. حال هر یک از این اکستنشنها مزایای خود را دارند و بدون آسیب به موهای طبیعی، به آنها متصل میشوند. در واقع اکستنشن یکی از روشهایی است که امروزه نه تنها در ایران، بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر در حال انجام است و به یکی از روشهای قابل اعتماد تبدیل شده است. دلیل اصلی اعتماد و محبوبیت این روش، در توانایی اکستنشنهای مو در پنهان کردن مشکلاتی مانند نازکی موها، ریزش و حتی طاسی است. خانمهایی که درگیر این مشکلات هستند، میتوانند در هر سنی از این روش زیبایی برای زیباتر کردن موهای خود بهره ببرند و اعتماد به نفس خود را با استفاده از آن افزایش دهند.
اکستنشن با موی طبیعی بهتر است یا مصنوعی؟
پیش از آنکه به سراغ بررسی بهترین روش اکستنشن مو برویم، بهتر است به این بپردازیم که کدام یک از انواع اکستنشن مو برای این کار مفیدتر هستند؟ برای انتخاب از میان اکستنشنهای طبیعی و مصنوعی، بهتر است به مزایا و معایب هر یک توجه داشته باشید تا بتوانید بهترین نوع آن را انتخاب نمایید.
- اکستنشن با موی طبیعی: اکستنشن موی طبیعی از محبوبیت بیشتری برخوردار است. چرا که این موها، موی طبیعی هستند و همچون موهای واقعی قابلیت رنگ شدن و حالت دهی را دارند. اکستنشن موی طبیعی از حالت کاملا واقعی و مشابه با موهای اصلی برخوردار است و به راحتی قابل تشخیص نمیباشد. با این حال طبیعی بودن این موها باعث شده تا قیمت اکستنشن کمی بالاتر برود.
- اکستنشن با موی مصنوعی: دسته دوم، اکستنشن موی مصنوعی است که همانطور که از نام آن مشخص است، این اکستنشنها از مواد مصنوعی و پلاستیکی ساخته میشوند. برای همین حالت طبیعی اکستنشنهای طبیعی را ندارند و از براقیت بیشتری برخوردار میباشند. همچنین اکستنشن موی مصنوعی، از قابلیت رنگ کردن برخوردار نبوده و نمیتوان آن را به رنگهای مختلفی تغییر داد. با این حال قیمت اکستنشن موی مصنوعی پایینتر از نوع طبیعی است و همین موضوع باعث شده تا برخی آن را بیشتر مدنظر قرار دهند.
روشهای اکستنشن مو و بهترین آن
حال که با اکستنشن و انواع آن آشنا شدیم، بهتر است به سراغ روشهای این کار برویم. هر روش از اکستنشن مو، دارای مزایا و معایبی است که افراد با توجه به آنها میتوانند بهترین روش را برای خود در نظر بگیرند. در واقع میتوان گفت بهترین روش اکستنشن مو از دیدگاه هر فردی میتواند متفاوت باشد. با این حال برخی از این روشها از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند و افراد بیشتری تمایل به استفاده از آن دارند. در ادامه به بررسی این روشها خواهیم پرداخت.
-
اکستنشن مو به صورت لیزری
اولین روش اکستنشن مو که به آن میپردازیم، اکستنشن لیزری است. این روش در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین روشهای اکستنشن مو بوده و میتوان آن را جزو بهترین روشهای اکستنشن در نظر گرفت. دلیل آن هم این است که اکستنشن مو با استفاده از لیزر، از دوام و کیفیت بیشتری برخوردار است و ماندگاری بالاتری دارد. یکی از مزایای اکستنشن موی لیزری این است که به پیاز مو آسیبی وارد نمیشود. برای همین موها از این طریق دچار ریزش و مشکلی نمیشوند. برای انجام اکستنشن مو لیزری، باید از دستگاه لیزر و کراتینهای گیاهی استفاده کرد. این چسبهای کراتینی نیز از نوع گیاهی هستند و آسیبی به مو وارد نمیکنند. از این رو روش اکستنشن لیزری، جزو روشهایی است که در آن از مواد و ابزارهای سازگار با مو استفاده میشود و آسیبی به موها وارد نمیگردد.
اکستنشن مو با استفاده از لیزر هم مزایا و هم معایبی دارد. در اکستنشن لیزری مو به دلیل درگیر شدن کمتر موها با مواد، کمترین میزان آسیب به آنها وارد میشود. همچنین به دلیل استفاده از چسب کراتین گیاهی، مشکلی برای موها رخ نمیدهد. چسبهای کراتین از نوع گیاهی و طبیعی هستند و خطری برای مو ندارند. همچنین این چسبها دارای ریموورهای مخصوصی هستند که برای حذف موهای اکستنشن از آنها استفاده میشود. از دیگر مزایای اکستنشن مو لیزری باید به طبیعی شدن موها اشاره کرد. دلیل آن هم این است که این روش از ظرافت زیادی برخوردار است و چسب و موهای نصب شده مشخص نمیباشند. حال در رابطه با عوارض و معایب اکستنشن لیزری مو باید اشاره کرد که تا به حال عوارض خاصی برای این روش عنوان نشده است. شاید تنها برای افرادی که از پوست سر حساس برخوردار هستند، کمی قرمزی و تورم در برخی از نقاط پوست سر مشاهده شود که کاملا موقتی میباشند.
-
اکستنشن با چسب کراتین
در اکستنشن لیزری اغلب از چسب گیاهی کراتین برای اتصال شاخههای مو استفاده میکنند. با این حال برخی اکستنشن با چسب کراتین را به عنوان یک روش جداگانه هم نام میبرند. برای همین در اینجا به طور جداگانه به این روش اشاره میکنیم. چسب کراتین یک چسب گیاهی بیضرر است که آسیبی به موها وارد نمیکند. این چسب را میتوان برای موهای نازک و کم پشت نیز استفاده کرده و از طریق آن شاخههای مو اکستنشن را به موهای طبیعی وصل کرد. همچنین برای ریموو و حذف آن نیز میتوان از انواع ریموورهای مناسب چسب کراتین در بازار استفاده کرده و از طریق آنها شاخههای مو را جدا کرد. با استفاده از اکستنشن کراتین میتوان موهای جلوی سر را نیز به خوبی اکستنشن کرده و بر قد و حجم آنها افزود.
-
اکستنشن مو با رینگ
یکی دیگر از روشهای اکستنشن مو، استفاده از رینگ است. در این روش که به اکستنشن رینگی معروف است، از رینگهای واشرداری برای اتصال شاخههای مو استفاده میشود. البته باید اشاره کرد که این روش برای افرادی که از موهای نازک و کم پشت برخوردار هستند، مناسب نیست. چرا که هنگام جمع شدن موها، احتمال مشاهده رینگها بسیار زیاد است. برای همین آرایشگران در ابتدا موهای افراد را بررسی میکنند و در صورتی که امکان داشته باشد، از روش اکستنشن مو با رینگ برای آن استفاده میکنند. در اکستنشن مو با رینگ، رینگ واشردار را داخل یک شاخه از موی مصنوعی قرار میدهند و سپس با قلابهای مخصوص موهای طبیعی را داخل همان رینگ میکشند. بعد از این کار باید با استفاده از انبرکهای مخصوص، این رینگها را کمی فشار داده تا به خوبی محکم شوند. با این کار موها در رینگ ثابت میشوند و از این طریق شاخههای طبیعی یا مصنوعی اکستنشن به موهای اصلی متصل میشوند.
-
اکستنشن مو به روش دوختی
منظور از دوختن در اکستنشن مو، همان بافت است که در این روش از پشت گوش شروع به کار میکنند و به تدریج شاخههای اکستنشن را به موهای طبیعی متصل میکنند. این روش نیز بیشتر برای موهای پر پشت به کار برده میشود و برای موهای نازک و کم پشت کارایی زیادی ندارد. دلیل آن هم این است که با این روش ممکن است موهای نازک به میزان زیادی کشیده شوند و به آنها آسیب وارد شود. همچنین امکان کشیده شدن پوست سر وجود داشته و میتواند باعث ایجاد سردرد و یا ناراحتیهایی در ناحیه پوست سر شود. بنابراین این روش را نمیتوان جزو بهترین روشهای اکستنشن مو در نظر دانست و تنها برای افراد با موهای پر پشت ایده آل میباشد.
عوامل مهم برای انتخاب بهترین اکستنشن مو
حال که به مهمترین روشهای اکستنشن مو اشاره کردیم، بهتر است به چند عامل که بر اساس آنها میتوان بهترین اکستنشن مو را برای خود انتخاب کرد، بپردازیم.
- بهترین اکستنشن مو را باید بر اساس نوع و جنس موها انتخاب کرد. همانطور که مشاهده کردید برخی از روشهای اکستنشن مو برای موهای کم پشت و نازک مناسب نیستند. برای همین باید به این موضوع توجه زیادی شود.
- هنگام انتخاب اکستنشن مو، به دنبال اکستنشنهای مو ارزان نباشید. چرا که این موها خیلی زودتر دچار آسیب و خرابی میشوند و نیاز به جایگزین پیدا میکنند.
- اکستنشن مو را با توجه به رنگ موهای خود انتخاب کنید تا از بهترین حالت و ظاهر برخوردار شود.
جمع بندی
به باور بسیاری از افراد و آرایشگران در حال حاضر بهترین روش اکستنشن مو، استفاده از دستگاههای مخصوص لیزر و اکستنشن لیزری است. چرا که در این روش فشار و آسیب به ریشه مو بسیار کم بوده و موها دچار مشکلی نمیشوند. با این حال بسته به نوع و جنس موی افراد و حساسیتهایی چون حساسیت و آلرژی پوستی، بهترین روش اکستنشن مو میتواند برای هر شخصی متفاوت باشد. از روشهای انجام اکستنشن مو باید به اکستنشن مو با رینگ، اکستنشن مو با روش دوخت، اکستنشن مو به روش لاینی و اکستنشن بافت اشاره کرد. شما میتوانید برای اکستنشن کردن موهای خود با بهترین روش، با یک آرایشگر حرفهای صحبت کنید تا بر اساس شرایط موهایتان بهترین روش اکستنشن مو برایتان به کار برده شود.